Wapeningsstaaf

Op zoek naar een wapeningsstaaf om de scheuren in de buitenmuur te herstellen? Kies dan voor een wapeningsstaaf uit ons diverse aanbod. We hebben namelijk een variërend aanbod wapeningstaven met verschillende diktes. Zo is er altijd wel een geschikte wapeningsstaaf voor de juiste voeghoogte. Bekijk hieronder ons aanbod en vind de perfecte wapeningsstaaf om de scheuren in de muur te herstellen.

Wapeningstaaf voor elke voeg

Met ons grote aanbod wapeningsstaven is er altijd wel een geschikte wapeningsstaaf. We hebben namelijk schroefvormige wapeningstaven in verschillende diktes. We hebben bijvoorbeeld een 4.5mm dikke wapeningsstaaf die geschikt is voor voeghoogtes tussen de zes en acht millimeter. Ook hebben we een wapeningstaaf 4.0mm die voor de voeghoogtes van acht en tien millimeter geschikt is. Op zoek naar een wapeningsstaaf voor een voeghoogte tussen de elf en veertien millimeter hoog? Kies dan voor de wapeningstaaf die acht millimeter dik is. Maar ook voor voegen die hoger zijn dan veertien millimeter hebben we een wapeningstaaf van 10.0mm dik. Daarbij kunt u elke wapeningstaaf kiezen tussen RVS 304 of RVS 316. Zo heeft u altijd de gewenste wapeningstaaf om scheuren in de muur te herstellen.

 

Wapeningsstaaf met toebehoren

Naast de mogelijkheid om alleen een wapeningsstaaf aan te schaffen hebben we ook alle benodigdheden om deskundig scheuren in de gevel te herstellen. We hebben zelfs een set voor scheurherstel waar ook een wapeningstaaf inbegrepen is. Voor het toepassen van een wapeningstaaf bij scheurherstel moet u namelijk ook ankermortel nodig hebben. De ankermortel zorgt ervoor dat de wapeningsstaaf in de stevig wordt geplaats. Tevens moet je er rekening mee houden dat u de oude voeg tot halverwege rondom de scheuren moet verwijderen. Het hebben van een elektrische voegenhamer of muurfrees is in veel gevallen noodzakelijk. Een muurfrees of een voegenhamer werkt niet alleen makkelijk en sneller, het werkt ook nog eens nauwkeuriger. Tevens is mortelpistool vereist om de ankermortel nauwkeurig aan te brengen bij de wapeningsstaaf. Overweeg dus een set voor scheurherstel om alle benodigdheden voor scheurherstel in één keer te kopen.

 

Meer informatie over de wapeningstaaf voor scheurherstel

Graag meer informatie over de specificaties of toepassing van de wapeningstaaf? Bekijk de gedetailleerde informatie en de bijgevoegde handleiding op de productpagina. Contact met ons opnemen mag natuurlijk ook altijd. Dit kan door te bellen naar +31 (0)88 – 111255 of stuur ons een mailtje naar info@wallproducts.nl. We helpen graag met deskundig advies.


Bekijk hier pagina's met meer informatie over spiraalankersRVS spiraalankersSpiraalanker 10mmSpiraalanker 4,5mmSpiraalanker 6mmSpiraalanker 8mmSpiraalanker setSpiraalankersSpiraalankers metselwerkSpiraalankers plaatsenWapeningsstaven en Wapening scheurherstel.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.