Spiraalankers

Bij Wallproducts hebben we een ruim aanbod spiraalankers om op een duurzame manier scheuren in de gevel te herstellen. Met een spiraalanker maakt u de gevel weer stabieler en steviger door de toevoeging van extra wapening. 

Flexibele spiraalankers op rol

Naast de rechte spiraalankers hebben we ook spiraalankers op rol. Deze zijn uitermate geschikt wanneer u spiraalankers moet plaatsen in hoeken van muren, rondom latei/kozijnen of oud metselwerk

  • Makkelijk buigbaar
  • Lengte zelf te bepalen
  • Verkrijgbaar in lengtes van 5 of 10 meter

 

Voordelen spiraalankers

  • Duurzame toepassing

Een groot voordeel van spiraalankers is dat het duurzaam toegepast kan worden. Er zijn namelijk geen sloopwerkzaamheden nodig. Zo heeft u geen geluidsoverlast en zware trillingen in de grond van machines, wel zo fijn voor het milieu.

  • Makkelijk toepasbaar 

De spiraalankers kunt u gemakkelijk aanbrengen. Voegen moeten tot halverwege weg worden geslepen om de spiraalankers aan te brengen. Met mortel verankerd u de spiraalankers stevig in de muur. Tot slot kunt u steenpasta toevoegen waardoor de herstelwerkzaamheden nauwelijks zichtbaar zijn.

Spiraalankers plaatsen

Meer weten over het toepassen van spiraalankers? Bekijk 'Spiraalankers plaatsen' voor meer informatie.

  • RVS materiaal

Door het roestvast materiaal bent u verzekerd van roestvrije en stevige spiraalankers. We hebben RVS spiraalankers in RVS 304 en RVS 316. Indien u de wapening gaat toepassen voor scheurherstel in kalkmortel gemetselde muren wordt, i.v.m. de aanwezige chlorides in de kalkmortel door de SERM, aanbevolen om RVS kwaliteit 316 te gebruiken.

 

Advies nodig?

Wanneer u advies nodig bent of vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen via de contactpagina. We willen namelijk dat u zonder onduidelijkheden aan de slag gaat met spiraalankers om de scheuren in de gevel te herstellen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

Bekijk hier pagina's met meer informatie over spiraalankers

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.