Scheur in muur herstellen

Een scheur in de muur kan niet alleen gevaarlijk zijn maar ook nog eens heel lelijk. Een scheur in de muur kan zelfs tot waardvermindering van uw huis leiden. Zorg er dus voor dat u de scheur in de muur gaat herstellen voor een stabielere en mooiere muur. We hebben een variërend aanbod om de scheur in de muur te stabiliseren en om vervolgens mooi af te werken. Niemand zal door hebben dat er ooit een scheur in de muur heeft gezeten.

 

Muur stabiliseren

Voor dat u de scheur in de muur wilt herstellen is het belangrijk om te weten waar de scheur in de muur vandaan komt. Er zijn vele mogelijke oorzaken van een scheur in de muur. Voor dat u begint met de herstelwerkzaamheden moet eerst de oorzaak van de scheuren zijn hersteld. Als de constructie of andere oorzaak is hersteld kan de muur weer gestabiliseerd worden met wapeningsstaven. Deze wapeningsstaven bevestigt u vast met ankermortel van ABC Adamas. Bekijk hieronder ons aanbod om de scheur in de muur te herstellen en te stabiliseren.

 

Scheur in muur herstellen en mooi afwerken

Als u eenmaal de scheur in de muur heeft hersteld is het belangrijk om mooi afwerken. De scheuren in de muur kunnen dan wel verdwenen zijn, u wilt niet dat mensen precies kunnen zien waar de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Met steenreparatiemortel kunt u de bakstenen die zijn hersteld weer in de originele staat maken. Met acht basiskleuren die gemengd kunnen worden is er altijd een passende kleur. Niet alleen mooi voor het oog maar ook nog eens kwaliteit. De steenreparatiemortel heeft dezelfde natuurlijk werking van andere stenen waardoor het goed bestand is tegen alle weertypen.

 

Vragen?

Vragen over de samenstelling of toepassing van producten om de scheur in een muur te herstellen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We voorzien u graag van verdere informatie zodat u met een gerust hart de scheur in de muur kunt herstellen.


Kijk voor meer informatie deze pagina's over herstelLateiherstelScheur in muur reparerenScheurherstel en Wijkende muren.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.