REPARATIE VAN METSELWERK

Een scheur in metselwerk kan niet alleen gevaarlijk zijn, maar ook erg lelijk. Gebarsten metselwerk kan zelfs leiden tot een waardedaling van uw woning. Zorg er dus voor dat u van plan bent om de scheur in het metselwerk te repareren, zodat het metselwerk stabieler en mooier wordt. We hebben verschillende mogelijkheden om scheuren in metselwerk te stabiliseren en vervolgens een mooie afwerking te creëren. Niemand merkt dat er ooit scheuren in het metselwerk zaten.

metselwerk STABILISATIE

Alvorens een scheur in metselwerk te herstellen, is het belangrijk om te weten waar de scheur vandaan komt. Er zijn veel mogelijke oorzaken van scheuren in metselwerk. Voordat met de reparatiewerkzaamheden wordt begonnen, moet de oorzaak van de scheuren worden weggenomen. Nadat de structuur of een andere oorzaak is hersteld, kan het metselwerk worden gestabiliseerd met wapeningsstaven. Deze wapeningen worden bevestigd met ABC Adamas ankermortel. Voor reparatie en stabilisatie van metselwerkscheuren, zie onderstaand aanbod. Product Nee. Scheuren in het metselwerk zijn misschien verdwenen, maar u wilt niet dat mensen precies zien waar de reparaties zijn uitgevoerd. Stone Restoration Mortar herstelt gerestaureerde stenen in hun oorspronkelijke staat. Met acht te combineren basiskleuren vind je altijd de juiste kleur. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook van hoge kwaliteit. Steenherstelmortel heeft dezelfde natuurlijke werking als andere stenen en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Scheur in muur herstellen en mooi afwerken

Als u eenmaal de scheur in de muur heeft hersteld is het belangrijk om mooi afwerken. De scheuren in de muur kunnen dan wel verdwenen zijn, u wilt niet dat mensen precies kunnen zien waar de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Met steenreparatiemortel kunt u de bakstenen die zijn hersteld weer in de originele staat maken. Met acht basiskleuren die gemengd kunnen worden is er altijd een passende kleur. Niet alleen mooi voor het oog maar ook nog eens kwaliteit. De steenreparatiemortel heeft dezelfde natuurlijk werking van andere stenen waardoor het goed bestand is tegen alle weertypen.

 

Vragen?

Vragen over de samenstelling of het gebruik van metselwerkscheurherstelproducten? Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij geven u graag aanvullende informatie zodat u met een gerust hart uw metselwerk kunt herstellen.


Kijk voor meer informatie deze pagina's over herstelLateiherstelScheur in muur reparerenScheurherstel en Wijkende muren.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.