Renovatie spouwanker

Op zoek naar een renovatie spouwanker om de spouwmuur met een ander blad te bevestigen? Bij Wallproducts hebben we een groot assortiment wokkelvormige renovatiespouwankers maar bent u, wanneer u op zoek bent naar een spouwhaak met plug, bij ons ook op de juiste plek. Naast een renovatie spouwanker hebben we een totaal aanbod producten voor een professionele spouwanker renovatie. Alles wat u nodig bent om een renovatie spouwanker gemakkelijk en snel aan te brengen vindt u bij ons.

Renovatie spouwanker met accessoires

We hebben asymmetrische en symmetrische RVS spouwankers die zeer bekend zijn bij veel bouw- en renovatiebedrijven. Deze renovatie spouwanker is van het bekende merk ABC Adamas die een groot aantal producten op de markt heeft gebracht om muren weer stabiel en stevig te renoveren. Deze renovatie spouwanker is zeer geschikt voor binnenbladen van beton met een zacht buitenblad. Door de verschillende diktes en meerdere lengtes geschikt voor bijna elke klus. Een renovatie spouwanker kan het beste worden aangebracht met een indrijfhulpstuk waardoor u de renovatie spouwanker op de juiste wijze aanbrengt. Uiteraard moet u niet vergeten om SDS boren bij de hand te hebben om voor te boren zodat de renovatie spouwanker toegepast kan worden.

 

Renovatie spouwanker met plug

Naast een ‘normale’ renovatie spouwanker hebben we ook een spouwhaak met plug in verschillende diktes en afmetingen. Deze renovatie spouwanker met plug van het merk Fischer is een veel gebruikt attribuut door bouw- en renovatiebedrijven. Het grootse voordeel is de mindere spreidingsdruk door de gegalvaniseerde schroef die in de plug wordt toegepast. Zo is de kans op afbrokkelingen van steen of scheuren in het metselwerk kleiner. Tevens bent u geen hulpstukken nodig om de renovatie spouwanker met plug aan te brengen. Uiteraard moet u hier ook voorboren om de plug aan te brengen.

 

Informatie aanvragen

Graag meer informatie aanvragen over de renovatie spouwanker uit ons assortiment? Mocht u na de specifiekere informatie op de productpagina graag nog meer weten kunt u gerust contact met ons opnemen via de contactpagina.


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug anker, Renovatie spouwmuurankersRenovatieankerRVS spouwankersSpouwanker renovatieSpouwankers per m2SpouwhaakSpouwhaak met plugSpouwhaken met schroefdraadSpouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.