Spouwanker renovatie

Om ervoor te zorgen dat de gevels van gebouwen veilig zijn en veilig blijven, is het belangrijk dat er voldoende spouwankers zijn aangebracht en dat deze ankers nog in een goede staat verkeren. Helaas is het de werkelijkheid dat er vaak na een storm weer ergens een gevel of een gedeelte hiervan instort.

De oorzaak hiervan is vaak het gebrek aan voldoende spouw ankers en/of aanwezigheid van sterk gecorrodeerde spouwankers. De Nederlandse regering heeft hier regelgeving op uitgevaardigd, welke inhoud dat gebouweigenaren inspectieplicht van hun gevels hebben en hiermee de technische staat van de gevels inzichtelijk moeten maken. Problemen moeten op de juiste wijze verholpen worden zodat de gevel voor de komende 50 jaar weer veilig is.

WallProducts heeft hiervoor een aanbod renovatiespouwankers waarmee voor elke situatie de juiste oplossing voorhanden is. Bij het aanbrengen van de spouwankers gelden een aantal belangrijke spelregels. Daaorm is het aan te raden om voor uw bestelling even contact met ons op te nemen zodat wij u de juiste spouw anker kunnen adviseren of de voorliggende, noodzakelijke, acties voor u kunnen regelen.


Renovatie spouwanker

Spouwanker renovatieADVIES

Heeft u vragen omtrent onze producten voor spouwankerrenovatie? Of wilt u graag meer informatie over onze renovatie spouwankers? Wij adviseren u graag. U kunt onze specialisten bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.