MUUR IMPREGNEREN TEGEN VOCHT

Een muur die blootstaat aan regen en vocht kan leiden tot schimmelvorming en andere problemen. Met de producten van Wall Products kunt u uw muur beschermen tegen vocht en regen. Na het reinigen van de muur is het verstandig om de muur te impregneren. Dit maakt de muur waterafstotend en beter bestand tegen verschillende weertypes. Bekijk ons aanbod producten en leer de samenstelling en toepassing van elk product kennen.

WAAROM MUUR IMPREGNEREN TEGEN VOCHT?

Een muur die vaak blootstaat aan vocht of regen kan schade oplopen, zoals schimmelvorming. Het reinigen van de muur is een eerste stap om de muur weer in een goede conditie te krijgen. Maar om de muur echt te beschermen tegen toekomstige problemen is het aan te raden om de muur te impregneren. Dit maakt de muur waterafstotend en minder vatbaar voor schimmelvorming.

HOE WERKT IMPREGNEREN PRECIES?

Impregneren houdt in dat de muur wordt behandeld met een vloeistof die diep in de stenen trekt en een beschermende laag achterlaat. Deze laag houdt water tegen, waardoor de muur minder vatbaar is voor schimmelvorming en andere problemen veroorzaakt door vocht.

VOORDELEN VAN MUUR IMPREGNEREN

Door de muur te impregneren wordt deze beter beschermd tegen vocht en regen. Hierdoor is de muur minder vatbaar voor schimmelvorming en andere problemen veroorzaakt door vocht. Ook kan het repareren van de muur in de toekomst minder vaak nodig zijn, omdat de muur beter bestand is tegen vocht en regen. Gebruik ons productoverzicht om het juiste product te kiezen.

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevel reinigen en impregneren

MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelReinigen gevel en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.