Gevel reinigen voegen en impregneren

Wilt u de gevel reinigen, voegen en impregneren? Bij Wallproducts hebben we alle producten onder één dak. De oude gevel met groene aanslag een mooiere en stevigere uitstraling geven, daar helpen wij graag aan bij met onze producten. We bieden dan ook een totaalassortiment aan met allerlei A-merk producten voor uw gevel.


Gevel reinigen

De eerste stap is natuurlijk het reinigen van de gevel. Hiervoor hebben we verschillende soorten chemische reinigingsproducten met elk een andere samenstelling voor elk type gevel. Het grote voordeel van onze gevelreinigingsproducten is dat het van Prochemko is, een betrouwbaar merk die zich in de loop der jaren zeker heeft laten gelden als kwalitatief merk. Aangezien ieder gevelreiniging anders is vindt u de samenstelling en toepassing op de productpagina.

 

Gevel voegen

Als de gevel eenmaal gereinigd is en de groene aanslagen weg zijn kunt u ervoor kiezen om de gevel te voegen. Dit van noodzakelijk aard zijn omdat u scheuren in de muur krijgt en deze weg wilt verwijderen met wapening. Het kan ook een weer een stukje perfectionisme zijn om de gevel een nog mooiere uitstraling te geven. We hebben dan ook stevige ankermortel om stevigheid te bieden en verschillende steenreparatie mortel om kleuren te herstellen. Kortom, voor zowel stevigheid als uitstraling kunt u bij Wallproducts met de juiste producten de gevel voegen.


Gevel impregneren

Na hard werken en vele uurtje de gevel gereinigd en weer opnieuw gevoegd mag het resultaat er vast en zeker zijn. U wilt hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Voorkom dan ook dat u binnen aanzienlijke tijd weer bezig moet en impregneer de gevel. De gevel impregneren zorgt ervoor dat de muur beter bestand is tegen alle typen weer en hierdoor dus minder snel groene aanslag zal krijgen. Niet alleen voor de uitstraling een plus punt, het verstevigd ook de muur omdat de gevel minder te verduren krijgt door het beschermlaagje. Bekijk hieronder ons aanbod impregneer producten.

 

Advies

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevel reinigen voegen en impregneren


Heeft u nog ergens vragen over of zou u ergens nog meer informatie over willen hebben? Neem contact met ons op via de mail info@wallproducts.nl of bel naar 088-1112555. We helpen u graag en willen er graag voor zorgen dat u niet met vragen zit.


MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen en impregnerenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelZelf gevel reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel Chemisch reinigengevel reinigen en impregnerenHydrofoberen gevelZelf gevel reinigen2 componenten voegselVoegmortel buitenmuur en Voegmortel muur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.