Gevel reinigen en impregneren

Graag weer een gevel die er zo goed als nieuw uit ziet? Ga de gevel reinigen en impregneren met de producten van Wall Products. Nadat de gevel is gereinigd is het verstandig om de gevel te impregneren om zo de gevel waterafstotend te maken. De gevel is hierdoor beter weerbaar tegen verschillende weertypes zoals harde wind en regen. Bekijk hieronder ons aanbod producten en bekijk de samenstelling en toepassing per product.

 

Waarom gevel reinigen en impregneren?

De gevel kan door de jaren heen minder mooi zijn geworden door windstoten, regen en grote verschillen in temperatuur. Hierdoor krijgt u mos of groene algenaanslag waardoor uw gevel er vies uit ziet. Het reinigen van de gevel is dan ook bedoeld om het weer spik en span te krijgen. Zorg er tevens voor om de gevel mooi te laten houden. Dit kunt u doen door het te impregneren. Dit wil zeggen dat u de gevel waterafstotend maakt en daardoor beter geschikt is tegen algen en mos op de muur. Maak de gevel dus niet alleen schoon, maar houd de gevel schoon door het te impregneren.

Hoe werkt impregneren precies?

Door de gevel te reinigen en impregneren voorkomt u dat mos en algen sneller toeslaan, hoe werkt dit precies? De vloeistof van impregneermiddel trekt diep in de stenen en maakt daarbij ook een laag aan. Die laag houdt water tegen waardoor algen en mos minder kans maken aangezien deze groene aanslag types water nodig zijn om te groeien.

 

Voordelen gevel reinigen en impregneren

Bijkomend voordeel door de gevel te impregneren, het houdt de bakstenen steviger omdat deze minder worden belast met intrekkend vocht en harde windstoten. Bakstenen repareren naar verloop van tijd is dus minder snel nodig. Het heeft dus niet alleen een visueel voordeel omdat de muur mooi schoon blijft maar versterkt ook de gevel. Zo blijft de waarde van huizen in tact, mits de muren ook geen scheuren of verzakking vertonen.


Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevel reinigen en impregneren

MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen en impregnerenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelZelf gevel reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel Chemisch reinigengevel reinigen en impregnerenGevel reinigen voegen en impregnerenHydrofoberen gevelZelf gevel reinigen2 componenten voegselVoegmortel buitenmuur en Voegmortel muur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.