STENEN MUUR IMPREGNEREN

Houd uw stenen muur in goede conditie door deze te impregneren met de producten van Wall Products. Door de muur te impregneren maakt u deze waterafstotend en beter bestand tegen verschillende weertypes zoals regen en harde wind. Bekijk onze webshop voor een breed scala aan impregneermiddelen voor binnen- en buitenmuren.

WAAROM STENEN MUUR IMPREGNEREN?

Onbehandelde stenen muren zijn vatbaar voor vocht, schimmel en andere beschadigingen. Door de muur te impregneren beschermt u deze tegen deze schade en zorgt u voor een langere levensduur van uw muur.

HOE WERKT IMPREGNEREN?

Impregneren werkt door de vloeistof van het impregneermiddel diep in de stenen te trekken en daarmee een beschermende laag aan te maken. Deze laag houdt water tegen en zorgt ervoor dat mossen en algen minder kans krijgen om te groeien. Hierdoor blijft uw stenen muur niet alleen mooi schoon, maar ook beter beschermd tegen weersinvloeden.

 

VOORDELEN VAN STENEN MUUR IMPREGNEREN

De voordelen van stenen muur impregneren zijn niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. Door de muur te impregneren wordt deze minder belast door intrekkend vocht en harde windstoten, waardoor reparaties in de toekomst minder snel nodig zijn. Bovendien kan impregneren ervoor zorgen dat de waarde van uw woning in stand blijft, mits er geen andere problemen met de muur bestaan.

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevel reinigen en impregneren

MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelReinigen gevel en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.