Reinigen gevel

Graag de gevel weer mooi maken zonder groene alg en mos? Ga de gevel reinigen met chemische reinigingsproducten van WallProducts. Geen hoge drukspuit waarbij de mos alle kanten opvliegt maar gemakkelijk schoonmaken met een kwast of borstel. Daarnaast ook nog eens effectiever omdat algresten goed worden weggehaald in tegenstelling tot water waarvan algen juist groeien. Eenmaal mooi en goed schoongemaakt? Zorg dat het mooi blijft en bescherm uw gevel tegen alle weertypen door de gevel te impregneren.

 

Reinigen gevel met chemische reinigingsproducten

We hebben een groot en variërend aanbod chemische reinigingsproducten om de gevel te reinigen. Door de verschillende samenstellingen en werking is er altijd een reinigingsproduct die geschikt is voor uw muur. Met ons kwalitatieve merk Prochemko is u gevel altijd gemakkelijk te reinigen met optimaal resultaat. Hieronder ons aanbod Prochemko chemische reinigingsproducten. Voor de exacte werking en samenstelling verwijzen we u graag door naar de productpagina.

 

Reinigen gevel en impregneren

Zorg dat uw gevel mooi blijft door de gevel te impregneren. Door de gevel te impregneren zorgt u ervoor dat het bestand is tegen alle weertypen. Er wordt namelijk een beschermlaagje op de muur aangebracht waardoor het waterafstotend wordt gemaakt. Water trekt niet meer in de muur waardoor de gevel stabieler blijft. Wind schuurt niet langer tegen de gevel maar tast de beschermlaag aan. Kortom, bescherm uw gevel met een beschermlaagje. Met ons aanbod impregneermiddelen heeft u altijd een goed beschermde muur. Bekijk de samenstelling en de gebruiksaanwijzingen op de productpagina.

 

Vragen over het reinigen van de gevel?

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Producten voor reinigen gevel

De samenstelling, werking en gebruikershandleidingen gezien op de productpagina’s maar nog steeds vragen? We helpen u graag. We willen graag dat u zonder vragen en onduidelijkheden uw gevel gaat schoonmaken. Schroom dan ook niet om contact op te nemen via onze contactpagina.


MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen en impregnerenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelZelf gevel reinigen, Buitenmuur reinigen, Buitenmuur schoonmaken, Gevel Chemisch reinigen, gevel reinigen en impregneren, Gevel reinigen voegen en impregneren, Hydrofoberen gevel, Zelf gevel reinigen, 2 componenten voegsel, Voegmortel buitenmuur en Voegmortel muur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.