Groene aanslag muur verwijderen

Wilt u graag de groene aanslag op de muur verwijderen? U kunt gemakkelijk groene algen verwijderen op de muur met de algendoder van Prochemko. Tevens is de algendoder geschikt om groene aanslag op de muur te voorkomen. Met 1 liter, 5 liter en 10 liter verpakkingen heeft u altijd genoeg groene aanslagreiniger voor de muur. Wacht niet langer, kies het aantal liters op de productpagina en bestel vandaag nog een algendoder om de groene aanslag op uw muur te verwijderen.

Groene aanslag buitenmuur verwijderen en voorkomen

Naast het verwijderen van groene aanslag op de buitenmuur kunt u ook groen alg in de toekomst preventief voorkomen. Hiervoor moet u de algendoder van Prochemko twee keer toepassen. Eenmaal om de huidige groene aanslag op de muur te verwijderen en de tweede keer om de muur tegen groene aanslag op de muur te voorkomen. Zo kunt u nog langer genieten van de buitenmuur en blijft de groene kleur op de muur langer weg. Al vanaf €18,09,- kunt u een 1 liter algendoder aanschaffen. Benieuwd naar de verdere kenmerken en de gebruiksaanwijzing? Bekijk dan de productpagina van de Prochemko algendoder. Hier is onder andere te lezen dat de minimale omgevingstemperatuur vijf graden moet zijn. Lees dus de bijgevoegde documenten aandachtig door voor optimaal resultaat.

 

Toepassing algendoder voor groene aanslag van de muur

De algendoder om groene aanslag van de muur te verwijderen kan gemakkelijk toegepast worden. Bij het toepassen is het allereerst belangrijk dat de ondergrond goed schoon is. Dit kan door met water langs te spoelen of door met wind erlangs te blijven. Zo kan de algendoder nog beter het werk doen. Wanneer u de ondergrond goed heeft schoongemaakt kunt u de Prochemko algendoder toepassen met bijvoorbeeld een lage drukspuit. Vervolgens moet u minimaal 16 wachten om het goed in te laten trekken. Na de inwerktijd van minimaal 16 uur kunt u de ondergrond afspuiten met een borstel of een schuurpad. Nu heeft u de groene aanslag van de muur verwijderd. Wanneer u graag preventief de groene aanslag op de muur wilt toepassen moet u de algenmiddel nog een keer toepassen.

MEER INFORMATIE OVER AANSLAG VERWIJDEREN:

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigen: Groene aanslag verwijderen, Groene aanslag bakstenen verwijderen, Groene aanslag beton verwijderen, Groene aanslag gevel verwijderen, Groene aanslag muur verwijderen, Groene aanslag tegels verwijderen, Groene aanslag vlonder verwijderen,

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.