Gevelreiningers

Op zoek naar gevelreinigers? We hebben een groot een variërend aanbod gevelreinigers waardoor er altijd wel een gevelreiniger geschikt is voor uw gevel. Ons aanbod gevelreinigers is van het kwalitatieve merk Prochemko die door de jarenlange ervaring een goed product op de markt heeft gebracht. De gevel na het reinigen waterafstotend maken? We hebben ook een variërend aanbod impregneermiddelen. Kijk voor de exacte samenstelling en gebruiksaanwijzingen van de gevelreinigers op de productenpagina.

 

Waarom onze gevelreinigers?

Gevels reinigen met water is vaak een snelle maar kortstondige oplossing om de mos en groene aanslag van uw gevel af te krijgen. Met de gevelreinigers van Wallproducts bent u verzekerd van een goede verwijdering van mos en groene aanslag. Mos en groene aanslag groeien namelijk door water waardoor schoonmaken met een hoge drukspuit alleen het grove weghaalt. Daarnaast kunt u de chemische gevelreinigers van ons gemakkelijk aanbrengen met een kwast of borstel. Voorkom dus dat uzelf, de muur en de vloer helemaal nat en onder de mos zit.

 

Impregneren

Zoals hierboven beschreven groeien algen en mos onder andere door water. Zorg dat u nog langer van een schone gevel kunt genieten en maak de gevel waterafstotend. Door de gevel te impregneren brengt u een beschermlaagje aan waardoor de gevel waterafstotend wordt. Algen en mos zullen moeilijk tot niet groeien waardoor u langer een schone gevel houdt. Daarnaast is het ook een versteviging van uw gevel omdat de gevel minder te verduren krijgt. Harde wind en regen zal de gevel moeilijker doordringen doordat het geïmpregneerde beschermlaagje op de muur is toegebracht. Hieronder ziet u ons aanbod impregneermiddelen. Verdere informatie zoals de samenstelling en toepassing staat op de productenpagina.

 

Contact

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Prochemko gevelreinigers

Na het lezen van deze pagina en bekijken van de producteigenschappen nog steeds vragen over ons aanbod gevelreinigers? We helpen u graag om antwoord te geven op uw vragen. We willen graag dat uw met een goed gevoel en zonder vragen aan de slag gaat met onze gevelreinigers. Neem dus gerust contact met ons op via de contactpagina.


MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen en impregnerenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudHydrofoberen gevelZelf gevel reinigenBuitenmuur reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel Chemisch reinigengevel reinigen en impregnerenGevel reinigen voegen en impregnerenHydrofoberen gevelZelf gevel reinigen2 componenten voegselVoegmortel buitenmuur en Voegmortel muur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.