Buitenmuur schoonmaken

Ga de buitenmuur schoonmaken met de gevelreinigingsproducten van Wallproducts. Met onze producten kunnen we elk type vuil en diverse muurtypen schoonmaken. Het schoonmaken van de buitenmuur zorgt niet alleen voor een mooiere uitstraling maar zorgt ook voor waardebehoud van huizen en versteviging van de muur. Laat de hoge druk spuit maar staan en kies voor chemische gevelreiniging, effectiever en kwalitatief beter.

 

Buitenmuur chemisch schoonmaken 

We bieden alleen maar goede merken aan waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit om de muur schoon te maken. Het merk Prochemko bijvoorbeeld, een kwalitatief goed merk waarmee u zelfs de muur kan impregneren. Dit houdt in dat de buitenmuur na de schoonmaak ook beter schoon blijft omdat er een beschermlaag is aangebracht. Het blijft hierdoor niet alleen langer mooi, de bakstenen blijven ook van betere kwaliteit omdat het minder weerstand krijgt van het weer. Geniet dus een lange tijd van een schone muur en voorkom dat u na verloop van tijd alweer moet schoonmaken.

 

Gebruik chemische gevelreiniging

Elk chemische gevelreinigingsproduct heeft weer een andere samenstelling die weer geschikt is voor de verschillende typen buitenmuren. Het verdunnen met water is dan ook weer per product verschillend. Wel is het grote voordeel met chemische reiniging van buitenmuren dat het met een kwast of borstel kan worden toegepast. Anders zult u het met hogedrukreiniger moeten doen waarbij u de bakstenen van de buitenmuur kunt beschadigen. We hebben in onze webshop ook wel steenreparatiemortel om de bakstenen te herstellen, maar voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast wordt u door het gebruik van een kwast minder snel vies in vergelijking met een hoge drukspuit waarbij er veel opspattingen zijn. Kortom, er zijn vele voordelen om de buitenmuur chemisch schoon te maken. 

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod buitenmuur schoonmaken

MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur reinigenGevel chemisch reinigenGevel reinigen en impregnerenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelReinigen gevel en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.