Buitenmuur reinigen

Graag de buitenmuur reinigen? Zorg dat u de mos en algen goed verwijderd met ons aanbod chemische reinigingsproducten. Geef mos en algen geen kans om terug te komen door de buitenmuur chemisch goed te verwijderen. Houdt nog langer een mooie en sterke gevel door onze impregneermiddelen die de gevel waterafstotend maakt. Benieuwd naar onze producten? Bekijk hieronder ons aanbod reinigingsproducten om de buitenmuur goed te reinigen.

 

Chemisch de buitenmuur reinigen

Zorg tijdens het reinigen van de buitenmuur dat u dit gelijk goed doet. Met de hoge drukspuit of met een emmertje water de buitenmuur schoonmaken is vaak maar tijdelijk. Daarnaast heeft u met een hoge drukspuit ook een enorme rotzooi door rondvliegend mos en algenwater. Hierbij is de muur nog steeds een broeikas voor algen omdat deze blijven zitten en blijven groeien door water. Maak de buiten muur grondig schoon met ons aanbod chemische reinigingsproducten. Gemakkelijk toe te passen met een kwast of borstel. Lees meer over de samenstelling en gebruikerstoepassing op de productenpagina’s.

 

Buitenmuur impregneren

De buitenmuur reiningen met chemische producten zorgt ervoor dat algen en mos goed verwijderd is. Hier wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten. Verleng de schone gevel door het te impregneren met ons aanbod impregneermiddelen. We hebben alleen A-merken om uw gevel te beschermen tegen alle weertypen waardoor u gevel beter bestand is tegen mos en alg. Het toepassen is ook zeer gemakkelijk. Het is dan ook zeker de moeite waard om langer te blijven genieten van uw gevel. Bekijk hieronder ons aanbod en kijk voor de specifieke eigenschappen op de productenpagina’s.

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod buitenmuur reinigen


Advies nodig?

Na het lezen van deze pagina en bekijken van producten nog steeds vragen? We helpen u graag. We willen graag dat u geen vragen hebt tijdens het schoonmaken van uw gevel met onze producten. Neem dus gerust contact met ons op via onze contactpagina.


Meer informatie over reinigen?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel reinigen en impregnerenGevel reinigen, voegen en impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelReinigen gevel en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.